logo

IVA Test

Voordat je aan de test begint dien je onderstaande zaken in te vullen. Jouw gegevens hebben wij nodig om een goed certificaat te kunnen maken en dit toe te kunnen zenden aan jou en de barverantwoordelijke van de vereniging. De gegevens zullen niet aan derden worden verstrekt en ook niet voor andere doeleinden worden gebruikt. De barverantwoordelijke beheert je certificaat namens de vereniging in een map op de sociëteit. Deze map dient getoond te kunnen worden bij controle door de Voedsel en Warenautoriteit (VWA). Je kunt het certificaat ook voor jezelf uitprinten en opslaan.

De test bestaat uit 20 vragen. Alle vragen zijn multiple choice. Is jouw antwoord fout dan kom je terug op de pagina waar je de tekst opnieuw kunt lezen. Vervolgens kun je opnieuw een antwoord invullen. Wanneer je de test succesvol hebt afgerond ben je een gekwalificeerde barvrijwilliger.

Je kunt de test starten door in te loggen met je account. Indien je nog niet in het bezig bent van een account, klik dan op 'registreren'.

Ben je je wachtwoord kwijt klik 'hier'

Inloggen bestaand account

Nog geen account?

Om je te registreren voor de online Instructie Verantwoord Alcoholschenken, dien je in het bezit te zijn van een organisatie code. Als lid van een bij de LKvV aangesloten studentenvereniging ben je automatisch in het bezit van deze persoonlijke code. Ben je geen lid van een LKvV-lidvereniging, maar wil je wel aanspraak maken op het gebruik van de online IVA? Neem dan contact op met het bestuur van de Landelijke Kamer van Verenigingen om aan een organisatiecode te komen. De contactgegevens van de LKvV vind je hier.

Ben je al in het bezit van een organisatie code?
Maak dan een account aan voor de online IVA door te klikken op onderstaande knop.

Registreren